Vacature directiesecretaresse m/v

Wij zoeken per 15 september 2017 voor ons kantoor te Den Haag een energieke, doortastende en leergierige Directiesecretaresse m/v (22,5 uur per week, 5 dagen van 4,5 uur)

Als directiesecretaresse zorg je voor de dagelijkse ondersteuning van de algemeen directeur en verricht je een breed geheel van ondersteunende taken voor de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht. Je houd je bezig met de organisatie van vergaderingen en in- en externe bijeenkomsten, waarvoor je de bijbehorende stukken en notulen verzorgt.

Naar eigen inzicht stel je brieven en nota’s op die in concept of op globale aanwijzing bij jou worden aangeleverd. Daarnaast neem je ook een groot aantal andere werkzaamheden voor je rekening, zoals het boeken van reizen en het afhandelen van declaraties en de post.

Wat wij vragen:

• Je hebt een secretariële opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau en hebt ervaring in een functie als secretaresse.
  • Je hebt ervaring met diverse automatiseringsprogramma’s, zoals Word, Excel en Power Point. Digi Office is een pré.
  • Je bent collegiaal, flexibel en integer.
  • Je bent stressbestendig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent accuraat, beschikt over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig opereren.
  • Je bent organisatie- en omgevingssensitief.

Arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig die van de Rijksoverheid. Beloning volgens Rijkssalarisschaal 6, met een maximum maandsalaris van € 2.642,39 bruto, bij een 36-urige werkweek, excl. 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Interesse? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie, met Curriculum Vitae, voor 15 augustus 2017 aan:

Oorlogsgravenstichting
t.a.v. Krista Fernhout