Vacature directiesecretaresse m/v

Wij zoeken op korte termijn voor ons kantoor te Den Haag een energieke, doortastende en leergierige directiesecretaresse m/v (22,5 uur per week, dagen in overleg)

 

Als directiesecretaresse zorg je voor de dagelijkse ondersteuning van de algemeen directeur en verricht je een breed geheel van ondersteunende taken voor de Raad van Advies en de Raad van Toezicht. Je houdt je bezig met de organisatie van vergaderingen en in- en externe bijeenkomsten, waarvoor je de bijbehorende stukken en notulen verzorgt.

Naar eigen inzicht stel je brieven en nota’s op die in concept of op globale aanwijzing bij jou worden aangeleverd. Daarnaast neem je ook een groot aantal andere werkzaamheden voor je rekening, zoals het boeken van reizen en het afhandelen van declaraties.

Wat wij vragen:

  • Je hebt een secretariële opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau en hebt ervaring in een functie als secretaresse.
  • Je hebt ervaring met diverse automatiseringsprogramma’s, zoals Word, Excel en Power Point. Kennis van een document managementsysteem is een pré.
  • Je bent collegiaal, flexibel en integer.
  • Je bent stressbestendig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent accuraat, beschikt over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig opereren.
  • Je bent organisatie- en omgevingssensitief.
     

Arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig die van de Rijksoverheid.

Beloning volgens CAO Rijk schaal 6, (salarispeil 1 januari 2020) maximaal 2.871,26 bruto, bij een 36-urige werkweek, excl. 16,3 procent IKB (vakantietoeslag en eindejaarsuitkering). Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst met bij wederzijdse tevredenheid een contract voor onbepaalde tijd in dienst van de Oorlogsgravenstichting.

Belangstellenden worden uitgenodigd hun schriftelijke sollicitatie, met Curriculum Vitae, voor 5 november 2020 te richten aan:

Oorlogsgravenstichting
t.a.v. Krista Fernhout
Postbus 85981 – 2508 CR DEN HAAG
Of per mail: kafernhout@ogs.nl

Schrijf in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op

De website van de Oorlogsgravenstichting maakt gebruik van cookies. Hierdoor wordt onze website gebruikersvriendelijker en kunnen we u beter van dienst zijn.