Pelgrimsreis Semarang en Surabaya 2018

Datum: 22 februari 2018 10:31 tot 5 maart 2018 10:31

In februari 2018 organiseert de Oorlogsgravenstichting een gecombineerde reis naar de erevelden Kalbanteng en Candi te Semarang en het ereveld Kembang Kuning te Soerabaya gelegen op midden en Oost Java. Deze reis staat gepland voor 22 februari tot en met 5 maart 2018.

Wij hebben een evenwichtig programma opgesteld waarin naast het bezoek aan het erevelden Kalibanteng, Candi en Kembang Kuning tevens tijd is uitgetrokken voor het bezichtigen van enige historische plaatsen. Het volledige reisprogramma kunt u bekijken als u op onderstaande link klinkt.

Klik hier voor meer informatie