Pelgrimsreis Semarang en Surabaya 2020

Datum: 28 maart 2020 00:00 tot 8 april 2020 00:00
Adres: Zeestraat 85
Plaats: 2518AA Den Haag

Wegens overweldigende belangstelling is de inschrijving voor deze reis gesloten

Ook in 2020 organiseert de Oorlogsgravenstichting een gecombineerde reis naar de erevelden Kalibanteng en Candi te Semarang en het ereveld Kembang Kuning te Soerabaya gelegen op midden en Oost Java. Deze reis staat gepland voor 28 maart tot en met 8 april 2020.

Wij hebben een evenwichtig programma opgesteld waarin naast het bezoek aan de erevelden Kalibanteng, Candi en Kembang Kuning tevens tijd is uitgetrokken voor het bezichtigen van enige historische plaatsen. Het volledige reisprogramma kunt u bekijken als u op onderstaande link klinkt.

Klik hier voor meer informatie