Verhalen op de Berg (1939-1940)

Datum: 26 mei 2017 20:30
Adres: Militair Ereveld Grebbeberg
Plaats: Rhenen

Op 26 en 27 mei worden er twee avondwandelingen op de Grebbeberg georganiseerd. De tocht over de Grebbeberg maakt u onder begeleiding van een gids en brengt u langs een aantal plaatsen waar bijzondere verhalen rond de mobilisatie en meidagen van 1939/1940 worden gespeeld.

De tocht start bij het informatiecentrum op het Militair Ereveld Grebbeberg waar het a-capellakoor Punt Uit ons opwacht. We wandelen in groepen van maximaal 15 mensen, die telkens 10 minuten na elkaar vertrekken. De eerste groep gaat om 20.40 uur op pad, de laatste om 22.10 uur. Voor de indeling van de groepen is het absoluut noodzakelijk dat u zich inschrijft en dat u daarbij niet vergeet aan te geven met hoeveel mensen u komt , op welke dag u meewandelt en wat uw telefoonnummer en e-mailadres is. De sluitingsdatum voor de inschrijving is 23 mei. Inschrijven kunt u via: www.verhalenopdeberg.nl  Uiterlijk op 24 mei , en mogelijk eerder afhankelijk van uw moment van inschrijving, krijgt u per e-mail door bij welke groep u bent ingedeeld en hoe laat uw groep op de door u gekozen datum vertrekt. Er is een limiet aan het aantal deelnemers en het terrein is niet geschikt voor rolstoelen en rollators. De deelname is gratis maar als u wilt kunt u na afloop met een donatie een bijdrage aan het drukken van de kosten leveren.