Voor onze afdeling Beheer en Onderhoud (standplaats Zoetermeer) zoeken wij op korte termijn een:

Medewerker Mobielteam Groenvoorziening m/v

Ben jij woonachtig in de omgeving van Zoetermeer en heb jij ervaring in de groenvoorziening of heb je een grote affiniteit met groenvoorziening, dan zoeken wij jou!

Naast een leuke veelzijdige baan en de mogelijkheid tot het uitbreiden van jouw ervaring kun jij bij ons ook verschillende cursussen volgen. Bij wederzijdse tevredenheid is er zicht op een vast dienstverband.

De werkzaamheden in deze fulltime functie, die zich afspelen door heel Nederland en Duitsland, bestaan o.a. uit:

Het verrichten van onderhoud aan de groenvoorziening aan de oorlogsgraven; het planten/vervangen van planten, schoffelen van perken e.d.
Het verrichten van bosbouw gerelateerde werkzaamheden.
Het verzorgen van onderhoud aan de grafstenen, als het schilderen van teksten, reinigen en vervangen etc.

Kennis en vaardigheden:

Vakspecifieke opleiding aankomend ‘Hovenier’, of affiniteit met groenvoorziening.
In het bezit zijn van het diploma ‘uitvoeren gewasbescherming licentie I’.
Ervaring hebben met het verrichten van werkzaamheden aan de groenvoorziening
Rijbewijs BE
Kennis van de Duitse taal is een pré.
Flexibele instelling; geen 8 tot 5 mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig die van de Rijksoverheid.

Beloning volgens Rijkssalarisschaal 4, met een maximum maandsalaris van  € 2.554,02 (BBRA 1984 per 1 juli 2018) bruto, bij een 36-urige werkweek, excl. 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie, met Curriculum Vitae, voor 10 oktober 2019 aan:

Oorlogsgravenstichting

t.a.v. mevrouw K.A. Fernhout

postbus 85981, 2508 CR  DEN HAAG

kafernhout@ogs.nl

Uitgebreide informatie over de Oorlogsgravenstichting vind je op www. oorlogsgravenstichting.nl