Einde rondleidingenseizoen 2018

Geplaatst op 29 oktober 2018

De wintertijd is ingegaan, dat betekent het einde van ons gratis rondleidingenseizoen. Houd de website in de gaten voor informatie over gratis rondleidingen volgend jaar. 

Gedurende de zomertijd hebben onze rondleiders elke eerste en laatste zondag van de maand een gratis rondleiding op Nationaal Ereveld Loenen verzorgd. Afgelopen zondag 28 oktober was de laatste. Belangstellenden kunnen zich zonder aan te melden om elf uur bij de ingang van het ereveld melden voor een interessante rondleiding door een (oud-) docent. Tijdens de rondleiding kom je langs enkele graven en monumenten en de kapel.

Wilt u komend jaar ook een gratis rondleiding meemaken op Nationaal Ereveld Loenen, houd dan onze website in de gaten voor het programma 2019. Wilt u eerder een rondleiding? Dat kan ook, u kunt een rondleiding aanvragen door te bellen met 070 313 1080 of te mailen naar info@ogs.nl  

Schrijf in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op

De website van de Oorlogsgravenstichting maakt gebruik van cookies. Hierdoor wordt onze website gebruikersvriendelijker en kunnen we u beter van dienst zijn.