Ons werk in tijden van het Corona virus.

Geplaatst op 26 maart 2020

De maatregelen die afgelopen week zijn aangekondigd om het coronavirus terug te dringen hebben ook hun weerslag op de activiteiten van de Oorlogsgravenstichting. Tot 28 april a.s. hebben wij een aantal maatregelen moeten nemen. In de tussentijd staan wij wel zo veel mogelijk voor u klaar. 

 

De beperkingen waar wij mee te maken hebben zijn:

1. Ondanks dat de herdenkingen plaatsvinden in aangepaste vorm en zonder publiek is het wel mogelijk om bloemen te bestellen die wij op 4 mei bij de graven leggen. Kijk hiervoor op http://oorlogsgravenstichting/bloemen

N.B. In verband met de uitbraak van het Corona-virus zijn in Indonesië niet alle bloemen leverbaar. Het kan hierdoor zijn dat de bloemstukjes een andere samenstelling hebben dan u van ons gewend bent.

2. Lees hier alle informatie over de uitzending van de herdenkingen bij Nationaal Ereveld Loenen en Militair Ereveld Grebbeberg op 4 mei 2020. 

2. De informatiecentra op Militair Ereveld Grebbeberg en Nationaal Ereveld Loenen zijn tot 20 mei gesloten. De erevelden zijn wel gewoon open. Wij vragen u tijdens uw bezoek 1,5 meter afstand te houden, uw verblijfsduur te beperken en bij thuiskomst de handen te wassen. 

3. De gratis rondleidingen op Nationaal Ereveld Loenen beginnen dit jaar later. Informatie hierover delen wij via onze social media en de website. 

4. Informatie over het annuleren van tickets voor de treinsreisregeling als gevolg van de Corona-pandemie vindt u hier.

4. De pelgrimsreis naar Indonesië die op 28 maart zou vertrekken is verschoven naar september 2020.

5. Ons kantoor in Den Haag is voorlopig alleen op dinsdag en donderdag geopend. Op de andere dagen werken wij thuis en zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar. 

 

 

 

Schrijf in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op

De website van de Oorlogsgravenstichting maakt gebruik van cookies. Hierdoor wordt onze website gebruikersvriendelijker en kunnen we u beter van dienst zijn.