Menu

Pelgrimsreis Indonesië

Semarang en Surabaya 25 februari tot en met 7 maart 2024

In februari 2024 organiseert de Oorlogsgravenstichting een gecombineerde reis naar de erevelden Kalibanteng en Candi te Semarang en Kembang Kuning te Surabaya. Klik hier voor het programma van deze reis.

Deze reis staat gepland voor 25 februari tot en met 7 maart 2024. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Wilt u meer weten of heeft u interesse om mee te gaan? Neem dan contact met ons op via info@ogs.nl of bel met 070 313 1080.


Voor bovenstaande reis gelden de volgende reissommen:

voor ouders, weduwen/weduwnaars en kinderen van het slachtoffer en hun eventuele begeleid(st)ers:
per persoon: € 2.520,00 toeslag eenpersoonskamer € 615,00

voor alle overige familieleden en hun eventuele begeleid(st)ers:
per persoon: € 2.700,00 toeslag eenpersoonskamer € 615,00

Bij deze reissommen zijn inbegrepen:

  1. de vliegreis per lijndienst vanaf Schiphol, economy class;
  2. de volledige verzorging in goede hotels op basis van overnachting in een tweepersoonskamer,inclusief ontbijt, lunch en diner (toeslagen voor eenpersoonskamers zijn hierboven vermeld);
  3. het aanvullend vervoer ter plaatse, binnenlandse vluchten, excursies (tenzij anders vermeld), bedienings- en entreegelden, bagageafhandeling;
  4. de vliegbelasting, de luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en premie reisverzekering (geen annuleringsverzekering !).
Alle andere kosten, zoals uitgaven voor vaccinaties, paspoort, vervoer naar en van Schiphol, uitgaven van persoonlijke aard enz., zijn voor eigen rekening.

Voor de goede orde attenderen wij u erop dat alleen kan worden ingeschreven voor een reis die een ereveld waar een omgekomen familielid begraven ligt, of vooral herdacht wordt, tot hoofdbestemming heeft. Individuele afwijking van het reisprogramma of verlenging van de verblijfsduur is in principe niet mogelijk.

Aanmelding voor de reis van 2024 is uitsluitend mogelijk door middel van de bijgesloten formulieren, die uiterlijk 1 december 2023 in ons bezit moeten zijn. U ontvangt zo spoedig mogelijk na 1 december bericht over het al dan niet doorgaan van de reis, alsmede over de verder te vervullen formaliteiten.

Subsidieregeling

De pelgrimsreizen worden deels door de Oorlogsgravenstichting en deels door het vfonds gesubsidieerd.

Programma en inschrijving

Klik hier voor het programma van deze reis en het inschrijfformulier.

Vfonds logo nieuw open OGS vrienden Logo staand

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief