Menu

Website onderhoud

Zoals u wellicht heeft gemerkt, is onze website veranderd.

Deze is opnieuw gemaakt op een ander CMS platform en daar komen altijd wat problemen uit naar voren. Daar wordt nu hard aan gewerkt en verwachten deze op korte termijn te hebben opgelost.

Zo zijn nog niet alle bijdrages zijn teruggeplaatst, dit gebeurd in etappes, met name ’s nachts. Mist u nog een bijdrage, dan kunt u dit doorgeven, wij zullen u dan informeren wanneer deze is teruggeplaatst.

Het bestellen van bloemen, gaan we ook nog vereenvoudigen. Mocht het bestellen van een bloemlegging niet lukken, neemt u dan contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Over Emil Sanders

Het adres van Emil Sanders ten tijde van zijn deportatie was Adelheidsstraat 87a (Bezuidenhout) te Den Haag.Moeder Gretha, haar man Mozes, dochter Rosetta en zoon Emil kwamen op 08-01-1943 in kamp Westerbork aan. Deportatie naar... Lees meer
Het adres van Emil Sanders ten tijde van zijn deportatie was Adelheidsstraat 87a (Bezuidenhout) te Den Haag.Moeder Gretha, haar man Mozes, dochter Rosetta en zoon Emil kwamen op 08-01-1943 in kamp Westerbork aan. Deportatie naar Auschwitz-Birkenau vond plaats op 29-01-1943. Gretha Sanders-Huisman Moeder 1910 – 1943 Mozes Joseph Sanders Vader 1909 – 1943 Rosette Josephine Sanders Zus 1935 – 1943Gezin Mozes Joseph Sanders Van dit gezin is ook een JOKOS-dossier (nummer 20299) aanwezig op het Gemeentearchief van Amsterdam. Voor inzage is toestemming nodig van de stichting Joods Maatschappelijk Werk.https://www.joodsmonument.nl/nl/page/35957/emil-sanders Sluiten
Bron: Joods Monument.nl, Vereniging 18 juni, Erelijst Bezuidenhout.

Geplaatst door Jurriaan Wouters op 23 januari 2018

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief