Maurice George Gant

1923-1945

Portret toevoegen?

Klik hier

Geallieerde Gemenebest militair

Is 21 jaar geworden

Geboren op 14-08-1923 in Winnipeg 

Overleden op 27-03-1945 in Zevenhuizen 




Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Maurice Gant

Na het uitkomen van het boek "Het verongelukken van de Havilland Mosquito RV 326" is er vanuit Canada contact opgenomen met Tjerk Karsijns, de schrijver van het boek. Het blijkt dat de zuster van Maurice Gant, die begraven ligt in Zevenhuizen, nog in leven is. Het is de nu 92-jarige Marjorie Undine Gant.
Bron: Tjerk Karsijns,

Geplaatst door Tjerk Karsijns op 16 november 2018

Maurice George Gant

Momenteel leg ik de laatste hand aan het boek aangaande crash van de Havilland Mosquiro RV 326, met als bemanning Gordon David Hudson en Maurice George Gant. Het boek bevat ongeveer 100 pagina's, met informatie over bemanning, vliegtuig en... Lees meer

Momenteel leg ik de laatste hand aan het boek aangaande crash van de Havilland Mosquiro RV 326, met als bemanning Gordon David Hudson en Maurice George Gant. Het boek bevat ongeveer 100 pagina's, met informatie over bemanning, vliegtuig en omstandigheden rond de crash. Vanaf het opstijgen tot het neerstorten van het toestel is alles bekend. Met verslagen van ooggetuigen. Deze dagen wordt overleg gepleegd met de gemeente Noordenveld, om een meting naar vervuiling te doen op de plek waar waarschijnlijk een van de motoren van de Mosquito is terechtgekomen. Via Google kan een en ander worden bekeken op: bom Steenbergerveld. Er is trouwens geen sprake van een bom aldaar.

Sluiten

Geplaatst door Tjerk Karsijns op 09 oktober 2017

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen
Menu