Semarang en Surabaya 22 februari t/m 5 maart 2018

In februari 2018 organiseert de Oorlogsgravenstichting een gecombineerde reis naar de erevelden Kalbanteng en Candi te Semarang en het ereveld Kembang Kuning te Soerabaya gelegen op midden en Oost Java. Tijdens deze reis wonen wij op 27 februari de herdenking bij van de Slag in de Javazee.

De reis bestaat uit een evenwichtig programma waarin naast het bezoek aan het erevelden Kalibanteng, Candi en Kembang Kuning ook tijd is voor de bezichtiging aan historische plaatsen en om wat tot rust te komen.

Boeken voor deze reis is niet meer mogelijk

Subsidieregeling

Onze pelgrimsreizen worden deels door de Oorlogsgravenstichting en deels door het vfonds gesubsidieerd. Dit fonds deelt mee in de opbrengsten uit de Postcodeloterij en Lotto. Deelname aan deze loterijen bevelen wij dan ook graag van harte aan