Stagiair communicatie m/v

De Oorlogsgravenstichting in Den Haag is op zoek naar een ondernemende, ambitieuze en sociale stagiair voor de afdeling Communicatie & Fondsenwerving. Je krijgt de kans om mee te werken en mee te denken met onze social media en externe communicatie. Wij bieden je een meewerkstage met een aanvullende (onderzoeks)opdracht voor 4 dagen in de week voor minimaal 3 maanden.

Wat ga je doen?

• Social Media: Wij kunnen jouw frisse blik op onze social media kanalen goed gebruiken. Help ons het bereik met deze middelen te vergroten.
  • Schrijven: lever content voor onze folders, flyers, website en nieuwsbrieven;
  • Online: wij hebben een nieuwe website. Zie jij mogelijkheden om hem nog verder te verbeteren?
  • Meedenken: denk met ons mee hoe we jouw generatie beter kunnen bereiken met onze communicatiestrategie
  • Onderzoeken: wij hebben veel communicatievragen waar we wel een antwoord op zouden willen hebben. In overleg komen we tot een onderzoeksopdracht die past bij je opleiding.
  • Meewerken aan het project Ereveld Vol Leven (www.ereveldvolleven.nl)

Wat verwachten wij van je?

• Je volgt een opleiding HBO communicatie of marketing, een universtaire opleiding communicatie, journalistiek, geschiedenis, Nederlands of een vergelijkbare opleiding)
  • Je hebt een vlotte pen en schrijft graag en makkelijk (en in goed Nederlands natuurlijk).
  • Je werkt bij ons vanuit je persoonlijke overtuiging, niet omdat het moet van school
  • We kunnen op je rekenen. Je werkt gestructureerd en precies.
  • Je helpt ons op weg met nieuwe ideeën. Je bent creatief en kunt improviseren als het nodig is;
  • Je bent communicatief, ondernemend en positief ingesteld;
  • Je werkt in een klein team. Je redt jezelf maar kunt ook goed samenwerken. Je komt met eigen ideeën, bent representatief en bekijkt de wereld positief.
  • De Tweede Wereldoorlog interesseert je, maar je hoeft er echt niet alles van af te weten.

Wat bieden wij je?
Als je bij ons stage komt lopen kun je rekenen op een interessante stage waarin je veel kunt leren en waar ruimte is voor je eigen ideeën. Uiteraard zullen we je daarin goed begeleiden. Je loopt mee met onze communicatieadviseur en krijgt ruimte voor het doen van onderzoek. Wil je jezelf ontwikkelen en bijdragen aan een non-profitorganisatie in een sector die volop in ontwikkeling is. Neem dan contact met ons op. Je krijgt bij ons een stagevergoeding.

Interesse?
Wil je bij ons aan de slag? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar kafernhout@ogs.nl. Wil je liever eerst iets meer weten over de stage? Bel dan met Hélène Briaire, adviseur Communicatie & Fonsenwerving op 070-3131098. Hopelijk spreken we elkaar dan snel.

Om teleurstellingen te voorkomen raden we je aan om van tevoren bij je opleiding te informeren of deze stage wordt goedgekeurd. Laat dit ons ook even weten in je mail.