Vacature administratief medewerker m/v

Wij zoeken per 15 september 2017 voor ons kantoor te Den Haag een enthousiaste, flexibele en accurate medewerker dienstverlening en ondersteuning v/m (24 uur per week).

Ben jij een echte aanpakker en vind je het leuk om verschillende afdelingen op verschillende gebieden te ondersteunen, dan zij wij misschien wel op zoek naar jou. Lees snel verder voor meer informatie.

Functie-informatie:

• Zelfstandig uitvoeren van alle administratieve werkzaamheden (zowel mondeling als schriftelijk) ten behoeve van de verschillende afdelingen binnen de organisatie.
  • Verwerken van gegevens in Digi-office. Aannemen van op de centrale (op het algemene nummer) binnenkomende gesprekken, het verstrekken van algemene en specifieke informatie aan betrokkenen en zo nodig doorverbinden naar de juiste personen binnen de Oorlogsgravenstichting;
  • Verrichten van hand en spandiensten.

Wat wij bieden:

• Een parttimefunctie waarbij je zo snel mogelijk kan beginnen;
  • Een veelzijdige functie waar geen dag hetzelfde zal zijn;
  • Een functie waarbij je contact met nabestaanden kan afwisselen met administratieve werkzaamheden;
  • Salarisschaal 4 Rijksoverheid. Afhankelijk van leeftijd en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.397,45 bruto per maand, bij een werkweek van gemiddeld 36 uur, excl. 8% vakantie toeslag en eindejaarsuitkering.

Wat wij vragen:

• Je beschikt over lbo/mbo werk- en denkniveau;
  • Vaardigheid en ervaring in het werken met kantoorautomatisering pakketten
  • Passieve kennis en vaardigheid van de moderne vreemde talen (Engels en Duits)
  • Je beschikt over duidelijke mondelinge en schriftelijke communicatie
  • Inlevingsvermogen en een dienstverlenende instelling.
  • Je beheerst uitstekende vaardigheden in de Nederlandse taal in woord en schrift.

Interesse? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie, met Curriculum Vitae, voor 15 augustus 2017 aan:

Oorlogsgravenstichting
t.a.v. Krista Fernhout