Menu

Website onderhoud

Zoals u wellicht heeft gemerkt, is onze website veranderd.

Deze is opnieuw gemaakt op een ander CMS platform en daar komen altijd wat problemen uit naar voren. Daar wordt nu hard aan gewerkt en verwachten deze op korte termijn te hebben opgelost.

Zo zijn nog niet alle bijdrages zijn teruggeplaatst, dit gebeurd in etappes, met name ’s nachts. Mist u nog een bijdrage, dan kunt u dit doorgeven, wij zullen u dan informeren wanneer deze is teruggeplaatst.

Het bestellen van bloemen, gaan we ook nog vereenvoudigen. Mocht het bestellen van een bloemlegging niet lukken, neemt u dan contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Over Leo Biermann

Het adres van Leo Biermann ten tijde van zijn deportatie was Adelheidstraat 81 (Bezuidenhout) te Den Haag.Michel Jakob Biermann was getrouwd met Antje Annelise Gans, dochter van Jacob Gans en Charlotte Zuntz. Hij was elektricien van beroep. Op 3... Lees meer
Het adres van Leo Biermann ten tijde van zijn deportatie was Adelheidstraat 81 (Bezuidenhout) te Den Haag.Michel Jakob Biermann was getrouwd met Antje Annelise Gans, dochter van Jacob Gans en Charlotte Zuntz. Hij was elektricien van beroep. Op 3 juni 1943 is in het kamp Westerbork hun tweede kind, de dochter Charlotta Japha geboren. Register van geboorteakten, opgesteld op de hulpsecretarie van de burgerlijke stand in het kamp Westerbork; archief van de gemeente Westerbork, opgenomen in het archief van de gemeente Midden-Drenthe te BeilenVan dit gezin is ook een JOKOS-dossier (nummer 50422) aanwezig op het Gemeentearchief van Amsterdam. Voor inzage is toestemming nodig van de stichting Joods Maatschappelijk Werk. Uit het JOKOS-dossier is bekend dat er een claim is ingediend voor vergoeding van waardevolle voorwerpen ingeleverd bij de roofbank Lippmann-Rosenthal (L-claim, nummer 913/15412). Sluiten
Bron: Joods Monument.nl, Vereniging 18 juni, Erelijst Bezuidenhout.

Geplaatst door Jurriaan Wouters op 04 september 2017

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief