Gratis rondleidingen op Nationaal Ereveld Loenen

Nationaal Ereveld Loenen is een ongewone oorlogsbegraafplaats. Het is de laatste rustplaats van bijna 4.000 Nederlandse Oorlogsslachtoffers: militairen en burgers. Mannen, vrouwen en kinderen. Al deze mensen hebben een verhaal, hoe kort en eenvoudig ook.

Elk jaar bieden wij gratis rondleidingen in het voorjaar en de zomer. Houd deze pagina in de gaten voor informatie over het rondleidingenseizoen 2019. De rondleidingen vinden plaats op zondag en starten om 11.00 uur. 

 

 

Rondleidingen op maat

Heeft u liever een rondleiding op afspraak? Wij verzorgen dit graag voor u voor zowel Nationaal Ereveld Loenen als Militair Ereveld Grebbeberg. Een rondleiding is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen en duurt ongeveer een uur. De kosten bedragen €2,- per persoon. 

Heeft u specifieke wensen voor een rondleiding? Dan stellen wij graag een uniek programma voor u samen. De prijs hiervoor is in overleg.

 

Schrijf in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op

De website van de Oorlogsgravenstichting maakt gebruik van cookies. Hierdoor wordt onze website gebruikersvriendelijker en kunnen we u beter van dienst zijn.