Menu

Website onderhoud

Zoals u wellicht heeft gemerkt, is onze website veranderd.

Deze is opnieuw gemaakt op een ander CMS platform en daar komen altijd wat problemen uit naar voren. Daar wordt nu hard aan gewerkt en verwachten deze op korte termijn te hebben opgelost.

Zo zijn nog niet alle bijdrages zijn teruggeplaatst, dit gebeurd in etappes, met name ’s nachts. Mist u nog een bijdrage, dan kunt u dit doorgeven, wij zullen u dan informeren wanneer deze is teruggeplaatst.

Het bestellen van bloemen, gaan we ook nog vereenvoudigen. Mocht het bestellen van een bloemlegging niet lukken, neemt u dan contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Over Simon Boers.

Simon Boers woonde ten tijde van zijn deportatie op Adelheidstraat 44 samen met zijn echtgenote Wilhelmina Eva Boers-de Koning die ook op 1 februari 1943 in Auschwitz is vermoord.Beroep: PelshandelaarGezin Simon Boers Van dit gezin is ook een... Lees meer
Simon Boers woonde ten tijde van zijn deportatie op Adelheidstraat 44 samen met zijn echtgenote Wilhelmina Eva Boers-de Koning die ook op 1 februari 1943 in Auschwitz is vermoord.Beroep: PelshandelaarGezin Simon Boers Van dit gezin is ook een JOKOS-dossier (nummer 2578) aanwezig op het Gemeentearchief van Amsterdam. Voor inzage is toestemming nodig van de stichting Joods Maatschappelijk Werk. Sluiten
Bron: Joods Monument.nl, Vereniging 18 juni, Erelijst Bezuidenhout.

Geplaatst door Jurriaan Wouters op 06 januari 2018

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief