Robert Charles Buckley

Buckley Robert CH

Geallieerde Gemenebest militairBijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Uit het leven van: Robert Charles Buckley

Robert Charles Buckley, geboren in 1920 in Southsea, Hampshire (GB) . Hij is een zoon van Jack en Sophia Buckley. Robert is getrouwd met Ivy M. Buckley.Robert was chauffeur van een militaire vrachtauto toen hij met zo'n vrachtauto over een mijn... Lees meer

Robert Charles Buckley, geboren in 1920 in Southsea, Hampshire (GB) . Hij is een zoon van Jack en Sophia Buckley. Robert is getrouwd met Ivy M. Buckley.

Robert was chauffeur van een militaire vrachtauto toen hij met zo'n vrachtauto over een mijn reed. Hij is zwaar gewond naar het Brits Hospitaal in Goirle gebracht wat gesitueerd was in het toenmalige fraterhuis in Goirle en hij overleed daar.

Robert is, amper 25 jaar, begraven op het Ereveld van de Commonwealth War Graves op het kerkhof van St. Jan aan de St. Jansstraat te Goirle.

Sluiten
Bron: '''Robert Charles Buckley ''' geboren in 1920 in Southsea, Hampshire (GB) . Hij is een zoon van Jack en Sophia Buckley. Robert is getrouwd met Ivy M. Buckley. ==Gebeurtenis== Robert was chauffeur van een militaire vrachtauto toen hij met zo'n vrachtauto over een mijn reed. Hij is zwaar gewond naar het Brits Hospitaal in Goirle gebracht wat gesitueerd was in het toenmalige fraterhuis in Goirle en hij overleed daar. Robert is, amper 25 jaar, begraven op het Ereveld van de Commonwealth War Graves op het kerkhof van St. Jan aan de St. Jansstraat te Goirle.

Geplaatst door Gemma van de Klundert- Bertens op 15 augustus 2023

Buckley Robert Charles by Ge Ka

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Categorieën

Nationaal archief

Bekijk
Menu