Menu

Maria Cornelia Bosch-Boonacker

1875 - 1945

Portret toevoegen?

Klik hier

Slachtoffer van de oorlog

Is 69 jaar geworden

Geboren op 28-12-1875 in Nijmegen

Overleden op 04-03-1945 in Voorburg


Website onderhoud

Onze website en de database erachter zijn recent helemaal vernieuwd.

Wij werken op dit moment hard om de laatste puntjes op de i te zetten. Zo zijn nog niet alle bijdrages gekoppeld aan de persoonskaarten. Mocht u nog iets missen, dat kunnen wij u ervan verzekeren dat er hard wordt gewerkt om dit te herstellen.

Ook de bestelprocedure van de bloemen is vereenvoudigd. Mocht het bestellen van een bloemlegging toch niet lukken, neemt u dan contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Ter nagedachtenis van Maria Cornelia Bosch Boonacker. Slachtoffer van het 3 maart 1945 bombardement Bezuidenhout Den Haag.

Maria Cornelia Bosch Boonacker is getrouwd op 14 april 1908 met Hendrik Willem Bosch. Ze krijgen een zoon Vincent Ferdinand Jacob Bosch. Vader en zoon wonen officieel in Heerlen, echter woont het gezin in Den Haag. Er is een kleine groep... Lees meer

Maria Cornelia Bosch Boonacker is getrouwd op 14 april 1908 met Hendrik Willem Bosch. Ze krijgen een zoon Vincent Ferdinand Jacob Bosch. Vader en zoon wonen officieel in Heerlen, echter woont het gezin in Den Haag. Er is een kleine groep slachtoffers niet geregistreerd bij de luchtbeschermingsdienst, bomdetachement Zuidwal 47. Maria is zeer waarschijnlijk gewond overgebracht naar een ziekenhuis in Voorburg en daar in de vroegochtend (04:10 uur) overleden. Het registeren van de gewonden in het gewondenregister 3 maart is pas later gemaakt. Dit gebeurde waarschijnlijk op basis van het registratieformulier "Bekende gewonde" van de staatspolitie.

https://oorlogsgravenstichting.nl/persoon/228981/vincent-ferdinand-jacob-bosch

NL-HaHGA_0335-01_1656_2275.08

Het Vaderland 14 maart 1945

De residentiebode 16 maart 1945

Dit slachtoffer is opgenomen in het 3 maart 1945 Bezuidenhout bombardement register door Stichting WO2 Sporen komende uit het onderzoek naar Haagse slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog.

Heeft u meer informatie over dit slachtoffer of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Stichting WO2 Sporen.

https://www.wo2sporen.eu/oorlogsgravenstichting

info@wo2sporen.eu

Sluiten
Bron: Haags Gemeente Archief en Delpher

Geplaatst door Stichting WO2 Sporen RK op 19 januari 2020

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief