Menu

Marthe Gerharda van Gulpen-Boekhoudt

1886 - 1945

Portret toevoegen?

Klik hier

Slachtoffer van de oorlog

Is 58 jaar geworden

Geboren op 07-09-1886 in Paramaribo, Suriname

Overleden op 03-03-1945 in Den Haag


Website onderhoud

Onze website en de database erachter zijn recent helemaal vernieuwd.

Wij werken op dit moment hard om de laatste puntjes op de i te zetten. Zo zijn nog niet alle bijdrages gekoppeld aan de persoonskaarten. Mocht u nog iets missen, dat kunnen wij u ervan verzekeren dat er hard wordt gewerkt om dit te herstellen.

Ook de bestelprocedure van de bloemen is vereenvoudigd. Mocht het bestellen van een bloemlegging toch niet lukken, neemt u dan contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Ter nagedachtenis van Marthe Gerharda van Gulpen Boekhoudt. Slachtoffer van het 3 maart 1945 bombardement Bezuidenhout Den Haag.

Marthe was getrouwd met de gepensioneerde kolonel Hendrik Jacobus van Gulpen en kregen drie kinderen. Ze komen in september 1938 vanuit Rijswijk naar Den Haag en gaan dan wonen op de Kranenburgweg 26. Volgens de acte van overlijden woonde ze op 3... Lees meer

Marthe was getrouwd met de gepensioneerde kolonel Hendrik Jacobus van Gulpen en kregen drie kinderen. Ze komen in september 1938 vanuit Rijswijk naar Den Haag en gaan dan wonen op de Kranenburgweg 26. Volgens de acte van overlijden woonde ze op 3 maart 1945 officieel in Soest maar ze verbleef op de Schenkstraat 230. Tijdens het bombardement was op ze weg van de Adelheidstraat - Juliana van Stolbergplein en is ze sindsdien vermist. De mogelijkheid bestaat dat ze volledig is verast of dat de beenderresten terecht zijn gekomen in het verzamelgraf op de Algemene begraafplaats Den Haag, Bezuidenhout monument B/R6/30. Hier zijn een groot aantal onbekende en bekende slachtoffers begraven.

NL-HaHGA_0335-01_1668_2315.38

Het Nieuws 28 mei 1945

Dit slachtoffer is opgenomen in het 3 maart 1945 Bezuidenhout bombardement register door Stichting WO2 Sporen komende uit het onderzoek naar Haagse slachtoffers uit de Tweede Wereldoorlog.

Heeft u meer informatie over dit slachtoffer of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Stichting WO2 Sporen.

https://www.wo2sporen.eu/oorlogsgravenstichting

Info@wo2sporen.eu

Sluiten
Bron: Haags Gemeente Archief en Delpher

Geplaatst door Stichting WO2 Sporen RK op 28 januari 2020

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief