Menu

Website onderhoud

Zoals u wellicht heeft gemerkt, is onze website veranderd.

Deze is opnieuw gemaakt op een ander CMS platform en daar komen altijd wat problemen uit naar voren. Daar wordt nu hard aan gewerkt en verwachten deze op korte termijn te hebben opgelost.

Zo zijn nog niet alle bijdrages zijn teruggeplaatst, dit gebeurd in etappes, met name ’s nachts. Mist u nog een bijdrage, dan kunt u dit doorgeven, wij zullen u dan informeren wanneer deze is teruggeplaatst.

Het bestellen van bloemen, gaan we ook nog vereenvoudigen. Mocht het bestellen van een bloemlegging niet lukken, neemt u dan contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

LS,U zou kunnen toevoegen: KNO-arts opgeleid in het buitenland (1931) "Jodeninnederland.nl":http://www.jodeninnederland.nl/id/P-1889 "Joodsmonument.nl":http://www.joodsmonument.nl/person/467663 In het boek van J.H. Koppenhagen wordt gesproken... Lees meer
LS,U zou kunnen toevoegen: KNO-arts opgeleid in het buitenland (1931) "Jodeninnederland.nl":http://www.jodeninnederland.nl/id/P-1889 "Joodsmonument.nl":http://www.joodsmonument.nl/person/467663 In het boek van J.H. Koppenhagen wordt gesproken over de voornamen 'Hans Herman'. Daar het gaat om dezelfde geboorte en sterfdag, denk ik dat er niet twee Cohen's zijn.... Sluiten

Geplaatst door jan vd borden op 08 april 2014

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief