Menu

Website onderhoud

Zoals u wellicht heeft gemerkt, is onze website veranderd.

Deze is opnieuw gemaakt op een ander CMS platform en daar komen altijd wat problemen uit naar voren. Daar wordt nu hard aan gewerkt en verwachten deze op korte termijn te hebben opgelost.

Zo zijn nog niet alle bijdrages zijn teruggeplaatst, dit gebeurd in etappes, met name ’s nachts. Mist u nog een bijdrage, dan kunt u dit doorgeven, wij zullen u dan informeren wanneer deze is teruggeplaatst.

Het bestellen van bloemen, gaan we ook nog vereenvoudigen. Mocht het bestellen van een bloemlegging niet lukken, neemt u dan contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Over Robert Isaac de Groot.

Bescherming werd niet geboden. Opdat wij niet vergeten... Laatst bekende adres: Cornelis van der Lijnstraat 8 te Den Haag (Bezuidenhout). Gegevens deportatie: Robert Isaac de Groot is op 14 augustus 1943 naar Westerbork gedeporteerd en verbleef in... Lees meer

Bescherming werd niet geboden.

Opdat wij niet vergeten...

Laatst bekende adres: Cornelis van der Lijnstraat 8 te Den Haag (Bezuidenhout).

Gegevens deportatie: Robert Isaac de Groot is op 14 augustus 1943 naar Westerbork gedeporteerd en verbleef in barak 76. Hij werd op 31 augustus 1943 naar Auschwitz gedeporteerd en daar op 3 september 1943 vermoord.

Overige gegevens: Zoon van Alexander de Groot en Duifje Sientje de Groot-Vlessing.

Alexander de Groot en zijn vrouw Duifje kwamen op 1 juli 1944 in Westerbork aan en verbleven in barak 66 of 67. Op 3 september 1944 werden ze naar Auschwitz getransporteerd.

De vader van moeder Duifje: Hartoch Vlessing kwam op 1 december 1942 in Westerbork aan en werd op 8 december 1942 naar Auschwitz gedeporteerd.

Vermelding op Erelijst Bezuidenhout: www.erelijstbezuidenhout.nl

Bronnen: Joods Monument, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Bevolkingsregister Haags Gemeentearchief.

Sluiten
Bron: Vereniging 18 juni.

Geplaatst door Jurriaan Wouters op 12 mei 2019

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief