Menu

Website onderhoud

Zoals u wellicht heeft gemerkt, is onze website veranderd.

Deze is opnieuw gemaakt op een ander CMS platform en daar komen altijd wat problemen uit naar voren. Daar wordt nu hard aan gewerkt en verwachten deze op korte termijn te hebben opgelost.

Zo zijn nog niet alle bijdrages zijn teruggeplaatst, dit gebeurd in etappes, met name ’s nachts. Mist u nog een bijdrage, dan kunt u dit doorgeven, wij zullen u dan informeren wanneer deze is teruggeplaatst.

Het bestellen van bloemen, gaan we ook nog vereenvoudigen. Mocht het bestellen van een bloemlegging niet lukken, neemt u dan contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Over Henri Barends

Henri Barends laatst bekende adres was Adelheidstraat 147 te Den Haag (Bezuidenhout). Zijn echtgenote en hij zijn op 7 mei 1943 in Sobibor vermoord. Beroep: Reiziger. Frederica Rachel Elizabeth Barends-Akker Echtgenote 1890 – 1943 Kinderen Kitty... Lees meer

Henri Barends laatst bekende adres was Adelheidstraat 147 te Den Haag (Bezuidenhout). Zijn echtgenote en hij zijn op 7 mei 1943 in Sobibor vermoord.

Beroep: Reiziger.

Frederica Rachel Elizabeth Barends-Akker Echtgenote 1890 – 1943 Kinderen Kitty Marian Barends Dochter 1924 – 1943 Norma Rosa Barends Dochter 1923 – 1943 Kind van Gezin Henri Barends overlevende

Van dit gezin is ook een JOKOS-dossier (nummer 003539) aanwezig op het Gemeentearchief van Amsterdam. Voor inzage is toestemming nodig van de stichting Joods Maatschappelijk Werk.

Sluiten
Bron: Via vereniging 18 juni uit Joods Monument.

Geplaatst door Jurriaan Wouters op 23 april 2018

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief