Menu

Website onderhoud

Zoals u wellicht heeft gemerkt, is onze website veranderd.

Deze is opnieuw gemaakt op een ander CMS platform en daar komen altijd wat problemen uit naar voren. Daar wordt nu hard aan gewerkt en verwachten deze op korte termijn te hebben opgelost.

Zo zijn nog niet alle bijdrages zijn teruggeplaatst, dit gebeurd in etappes, met name ’s nachts. Mist u nog een bijdrage, dan kunt u dit doorgeven, wij zullen u dan informeren wanneer deze is teruggeplaatst.

Het bestellen van bloemen, gaan we ook nog vereenvoudigen. Mocht het bestellen van een bloemlegging niet lukken, neemt u dan contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Bij KB nr. 9 van 6-5-1946, toegekend het Bronzen Kruis: ‘Heeft zich door moedig optreden tegenover de vijand onderscheiden in het gevecht bij Mook op 10 mei 1940 door in de rivierkazemat-zuid, met vijf anderen, gedurende 6 uren het kanon van 5 cm... Lees meer
Bij KB nr. 9 van 6-5-1946, toegekend het Bronzen Kruis: ‘Heeft zich door moedig optreden tegenover de vijand onderscheiden in het gevecht bij Mook op 10 mei 1940 door in de rivierkazemat-zuid, met vijf anderen, gedurende 6 uren het kanon van 5 cm te bedienen onder hevig artillerievuur; is daarbij gesneuveld. Is beleidvol opgetreden bij het uitvoeren van vernielingen.’ Sluiten

Geplaatst door Henk G. Westland op 09 maart 2015

P.M. Jaspers

Geplaatst door Coördinator Archief Oorlogsgravenstichting op 16 april 2014

Petrus Martien Jaspers staat ook op:

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief