Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Overlijdensadvertentie

Overlijdensadvertentie opgenomen in het Landstormblad juli 1940

Bron: het Landstormblad juli 1940

Geplaatst door Korps Nationale Reserve Nationale Landstorm Commissie op 23 juni 2015

Het monument voor luitenant A. Vreeken

Het monument voor luitenant A. Vreeken in Leusden is opgericht ter nagedachtenis aan de reserve 1ste luitenant van het 16e Regiment Infanterie die in de meidagen van 1940 in de strijd tegen de bezetter is gesneuveld.

Bron: http://www.online-begraafplaatsen.nl/graf/605549/924599/Anthonie-VREEKEN-1910-1940

Griffier en commandant van de 16e Compagnie Pantser Afweergeschut.

Mr. Anthonie Vreeken werd geboren op 15 januari 1910 te Zwijndrecht hij was de zoon van Cornelis Nicolaas Vreeken en Jacoba van Namen. Hij was griffier bij het kantongerecht in Zevenbergen en lid van de Vrijwillige Landstorm en mobilisabel commandant van de 16e Compagnie Pantser Afweergeschut.

Bron: Landstormblad juli 1940

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe