Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

De tweede dropping uit Engeland

Bij Koninklijk Besluit van 28 augustus 1941, No. 3, op 1 september 1941 benoemd tot luitenant ter zee der derde klasse Koninklijke Marine Reserve Speciale Diensten.

Bij Koninklijk Besluit van 4 december 1948, No. 16, in het register van Ridders der 4e klasse der Militaire Willems-Orde ingeschreven wegens:

Bron: De Militaire Willems-Orde Sijthoff Pers ISBN 90-70682-01-X

Geplaatst door Stichting WO2 Sporen JvZ op 19 september 2017

wetenswaardigheden over Aart

Aart was in Wo 2 marconist en zorgde voor de enige verbinding met de regering in Engeland. Hij had de schuilnaam Klaas de Jong. In 2012 is daarover op RTV Dordt een videofilm verschenen. Wijlen Zijn oud medewerker Gerard Hueting heeft veel over Aart op internet gezet.

Bron: site Dordrecht.net

Geplaatst door Piet Buitendijk op 29 januari 2017

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen